BESTUUR

Het 5RoeFestival is een activiteit van de Stichting Meedoen Aan Cultuur. De stichting is opgericht door een aantal enthousiaste vrijwilligers met een voorliefde voor (jongeren)theater. In het bestuur zijn professionals op de vakgebieden theater maken, regisseren, omgaan met jongeren, organisatie van evenementen en mediazaken samengekomen.

Het bestuur wordt gevormd door:
Cees Slats, voorzitter
Nicolette Alkemade, secretaris
Pauline van Eeden, penningmeester 

Het doel
Het doel van de Stichting is het stimuleren van actieve deelname van jongeren, uit met name Zuid-Holland, aan alle vormen van kunst in de breedste zin. Heel specifiek voor het 5RoeFestival geldt dat de Stichting de kwaliteit van het jongerentheater wil verhogen. Tegelijkertijd is het streven om jongeren een bijzondere gezamenlijke leerervaring te bieden waarbij ze gestimuleerd en getraind kunnen worden op het gebied van theater maken.

Het bestuur: "Het 5RoeFestival moet een theaterbelevenis pur sang zijn, niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de betrokken professionals en toeschouwers. We willen graag meer mensen laten zien welke drive en talenten jonge theatermakers hebben."

Voor meer informatie, sponsoring en/of collegiale deelname, mail met info@5roefestival.nl